dinsdag 15 april 2008

G11: Dag vierentwintig, vijfentwintig en zesentwintig

Een sputterende internet-verbinding (leuk een woord dat twee andere samenbrengt en dat over een verbinding gaat) resulteerde in een stop op het blog-front.

Nochthans ideeen genoeg maar ons telefoonkabeltje kon de stroom data niet verwerken laat staan doorsturen naar de buitenwereld.

Uitslag 24 weerspiegelt de derde weekzege van Cedric met voor de rest weinig schokkendst. Op dag 25 kon men Bavo nogmaals bewonderen als weekwinnaar en op dag 26 een trio op het podium met een ex-aequo in punten maar de schoonheid besliste dat Litrik de tuil in ontvangst mocht nemen voor mezelf en Tim.

In de derde periode blijft Sammy de rangschikking aanvoeren voor Bavo en Bart_O. Algemeen zien we drie spelers met meer dan 200 punten waarvan Bavo er acht meer scoort dan nummer 2: Sammy. Bart_O sluit het rijtje op plaats 3. Onderaan zijn Litrik en Thierry in een ongemeen spannend duel aan het uitvechten wie samen met Peter de laatste plaatsen zullen innemen. Dit alles natuurlijk indien er geen reactie komt want de meerderheid van de deelnemers hebben nog transfertroeven achter de hand.

Hopelijk meer nieuws eerstdaags met meer scores.

1 opmerking:

Litrik De Roy zei

Aha... mijn wederopstanding. Mijn opmars zal niet te stuiten zijn!